Drukwerk

Veel vormgevers hanteren een vaste prijs per item, maar bij ons betaalt u voor de uren die we nodig hebben per item met een vooraf afgesproken maximum per item. In de praktijk betekent dit dat u mogelijk minder betaalt dan u vooraf denkt. Wellicht dat onderstaande indicatieprijzen* u kunnen overtuigen dat het zeker kan lonen om een kleine investering te doen in de uitstraling naar uw klanten. Alleen goed drukwerk creëert tenslotte meerwaarde. Wij helpen zowel startende als gevestigde bedrijven met hun uitstraling d.m.v. goed drukwerk of direct mail.

*

Prijzen kunnen in de praktijk lager uitvallen en door duidelijke prijs­afspraken (incl. voorwaarden) betaalt u nooit meer dan het vooraf afgesproken maximum. Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Met een goede basis van logo, visitekaartje en briefpapier komt u al een heel eind in uw professionele uitstraling. Bedrukte enveloppen, folders, advertenties en ander drukwerk kunnen hierop een toevoeging zijn als u daar behoefte aan heeft.

Als wij u kunnen helpen met drukwerk (ook met dat wat hieronder niet is benoemd) dan kunt u via het contactformulier uw wensen kenbaar maken. Wij zijn u graag tot dienst!

Logo

Het logo van uw bedrijf is zo’n beetje het gezicht van de zaak en de basis voor een goede eerste indruk. Het logo moet goed passen bij uw bedrijf en indien hij goed is ontworpen kan hij vele jaren mee.
Indicatieprijs* €200,-

Visitekaartje

Tijdens een kennismaking is het visitekaartje vaak het eerst dat een potentiële nieuwe klant ziet van uw bedrijf. Een mooi visitekaartje is dan ook onmisbaar als u meteen een professionele indruk wilt achterlaten.
Indicatieprijs* €150,-

Briefpapier

Het briefpapier is belangrijk om professionele acquisitiebrieven te sturen en om professionele offertes en facturen te kunnen sturen. Op een goed ontworpen offerte of factuur krijgt u eerder een gewenste reactie dus deze brengen eerder geld in het laatje.
Indicatieprijs* €100,-

Diversen

Advertentie Indicatieprijs* €50,-
Flyer Indicatieprijs* €100,-
Folder Indicatieprijs* €150,-
Menukaart Indicatieprijs* €200,-
Poster Indicatieprijs* €100,-
Roll up banner Indicatieprijs* €75,-