Over bnd

Nadat ik aan het Grafisch Lyceum in Amsterdam mijn diploma Grafische Vormgeving heb behaald begon ik onder de naam brand new designs met het ontwerpen van drukwerk. Na verloop van tijd ben ik toen in de bedrijfs- en promotiekleding bedrukking terecht gekomen waarin ik bijna vier jaar heb gewerkt. Daar is mijn liefde voor kledingbedrukking verder gegroeid. D.m.v. transferbedrukking zorgde ik daar voor mooie bedrijfs- en promotiekleding en was ik in de gelegenheid om ook af en toe kleding voor mijzelf te bedrukken. Die eerste eigen ontwerpen voor mijn eigen kleding kregen positieve reacties en sindsdien ben ik meer en meer bedrukking voor kleding gaan ontwerpen. Dat heeft ertoe geleid dat ik in september 2011 mijn eigen webshop heb geopend. De webshop is geleidelijk belangrijker geworden maar wij helpen daarnaast zowel startende als gevestigde bedrijven met hun uitstraling d.m.v. goed drukwerk / direct mail.

Het grootste gedeelte van mijn creatieve ingevingen voor de webshop draaien om tekst en ik heb een mening die ik graag verkondig dus vandaar dat je weinig illustraties zult vinden in mijn webshops. Ook is het ontwerpen van lettertypes al jaren een passie van me, dus geen goedkope teksten in een standaard lettertype op mijn shirts! Als ik tekst voor een shirt bedenk dan komt het er in de meeste gevallen in een zelf ontworpen lettertype op, want van makkelijk scoren houd ik niet. Je moet er toch echt wel aan af kunnen zien dat er wat aandacht aan besteed is. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen of nieuwe producten in de webshops? Like dan onze Facebookpagina.

Bekijk voor het laten ontwerpen van drukwerk onze indicatieprijzen* om een globaal beeld van de kosten te krijgen, of neem voor een op maat gemaakte offerte contact met ons op via het contactformulier.

Luc Boon // grafisch vormgever

quote

KvK 37117423

Referenties:

Day & Night – Aruba
Klanktoon – Hoogwoud
Innerlijke Dimensies – Driebergen-Rijsenburg
Personeelsfeest – Utrecht
Outdoor Cinema – Amsterdam
Piratenpartij – Nederland
Café Langereis – Amsterdam
Restaurant Lounge 18 – Enkhuizen
Yes it hurts! Tattoo & Piercing – Schagen
Dakster Dakbedekking – Enkhuizen
AM Beheer BV – Enkhuizen
Add Some Nano – Enkhuizen