Posted on

Piratenpartij campagne PS2015

Voor de campagne van Piratenpartij NH voor de Provinciale Statenverkiezingen 2015 hebben we een aantal items opgemaakt. De algemene poster (A1 en A2 formaat) die voor deze campagne is gemaakt is het werk van Herma Ouwehand; de zittende figuur met bloed aan zijn handen is een verwijzing naar de serie House of Cards, over een genadeloos en ambitieus politicus. Deze afbeelding hebben we gebruikt voor de voorkant van de algemene A5 flyer hieronder.
Update: De Piratenpartij heeft ten opzichte van de vorige verkiezingen (EU-verkiezingen) weer flink wat stemmen gewonnen in Noord-Holland. Bij de EU-verkiezingen in 2014 kregen ze in Noord-Holland 5222 stemmen, bij de Provinciale Statenverkiezingen NH in 2015 kregen ze 9658 stemmen. Dat is haast een verdubbeling van het aantal stemmen, waar ze natuurlijk erg blij mee zijn, ondanks het nog niet winnen van een zetel in de Eerste Kamer. PPNH_Algemene_flyer
Algemene A5 flyer.

PPNH_Studentenflyer A5 flyer gericht op studenten.

PPNH_Coffeeshopposter Deze A3 poster is bestemd voor plaatsing bij coffeeshops, seksshops en growshops. De Piratenpartij heeft namelijk een andere kijk op o.a. het gedoogbeleid in Nederland.

PPNH_Uitgaansflyer Deze A6 flyer is gericht op het uitgaanspubliek en heeft een met een sticker opgeplakt condoom erop. De combinatie van de dubbelzinnige spreuk en het condoom breekt het ijs gemakkelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *