Posted on

Piratenpartij designwedstrijd

Als lid van de Piratenpartij sta ik achter de punten waar de partij zich hard voor wil maken. De allereerste zetel in Nederland is afgelopen gemeenteraadsverkiezingen behaald voor de bestuurscommissie van Amsterdam West en meer zetels gaan er ongetwijfeld nog komen. D.m.v. de designwedstrijd die ze voor deze 4 items uitschreven heb ik mijn steentje bijgedragen om dit doel te bereiken.
Ondanks dat ik bij het poster- en T-shirt design nét niet genoeg stemmen behaalde om te winnen zijn wel 4 van mijn designs in productie gegaan omdat ik me het beste aan de opdracht heb gehouden. Het T-shirt is verkrijgbaar in de webshop van de Piratenpartij.
Poster A4-formaat

Sticker 210 × 99 mm


Telefoon- of laptopsticker 50 × 50 mm

Voor de T-shirt prints heb ik voor een wat minder zakelijke uitstraling gekozen omdat dat naar mijn idee beter bij het medium past. Het moet je ook aanzetten hem gewoon in je vrije tijd te dragen omdat hij mooi is, met een zakelijke uitstraling bereik je dat minder snel. De tweede print heb ik d.m.v. de gezichtjes wel iets meegegeven van de uitstraling van het andere drukwerk om ook een bij elkaar passende serie te maken. Daarnaast heb ik voor de liefhebber nog een erg gedetailleerde print gemaakt en een minder drukke versie daarvan mocht men het een beetje te druk vinden. Voor de T-shirt prints heb ik gekozen voor een meer klassieke uitstraling omdat het belang van klokkenluiders iets van alle tijden is en omdat het zowel jong als oud kan aanspreken. Het lettertype dat ik voor de prints heb gebruikt heb ik zelf ontworpen.
T-shirt print 1
T-shirt print 2
T-shirt print 3

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *