Startende bedrijven

Het beginnen van een eigen bedrijf is een leuke en spannende onderneming waar best veel bij komt kijken. Buiten de meest voor de hand liggende zaken die u moet regelen is het ook belangrijk dat u zorg besteedt aan uw uitstraling naar uw (potentiële) klanten. Potentiële klanten zullen de keuze om van uw service gebruik te maken mede laten afhangen van het vertrouwen dat uw logo en drukwerk uitstraalt. Het is dan ook verstandig om de hulp van een vormgever in te roepen om te helpen met mooi drukwerk potentiële klanten over de streep te trekken. Een eerste indruk maakt u tenslotte maar een keer.

Met een goede basis van logo, visitekaartje en briefpapier komt u al een heel eind in uw professionele uitstraling. Bedrukte enveloppen, folders, advertenties en ander drukwerk kunnen hierop een toevoeging zijn als u daar behoefte aan heeft. Wij helpen zowel startende als gevestigde bedrijven met hun uitstraling d.m.v. goed drukwerk of direct mail.

Bekijk onze indicatieprijzen* om een globaal beeld van de kosten te krijgen of neem vrijblijvend contact met ons op om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de kosten.


O.a. deze startende bedrijven hebben al gebruik gemaakt van onze service:

Personeelsfeest – Utrecht
Restaurant Lounge 18 – Enkhuizen
Yes it hurts! Tattoo & Piercing – Schagen
AM Beheer BV – Enkhuizen
Add Some Nano – Enkhuizen